Вітаю!

Шановні колеги!
Цей блог створено для обговорення тем, пов'язаних із вивченням курсу "Основи комп'ютерної грамотності, основи роботи в мережі Інтернет"
Запрошую усіх бажаючих до діалогу.
Олена Проців

понеділок, 17 грудня 2012 р.

Як встановити Skype на свій комп’ютер?

Щоб розпочати користуватись Skype, потрібно встановити програму на комп’ютер. Для цього, перш за все, треба скачати програму для вашої платформи із офіційного сайту виробника: http://www.skype.com/intl/ru/. Розробники програми Skype подбали про більшість користувачів, програма працює на всіх найбільш поширених платформах: Windows, Linux, Mac OS X, Pocket PC.
Потім потрібно запустити файл установки skypesetup.exe, обирати вашу мову, перечитати Правила користування Skype та Положення про конфіденційність Skype. (рис.1)

Рис. 1. Встановлення Skype
Перебуваючи, у тому ж вікні клацніть на кнопці «Більше опцій». (рис. 2)


Рис. 2. Встановлення Skype
Тут можна подивитись директорію, у яку буде встановлюватися програма, та обрати чи буде запускатись Skype при кожному запуску комп’ютера (тобто виконувати автозавантаження чи ні). Для цього потрібно поставити галочку біля напису «Запускати Skype при старті ПК». (рис. 3)


Рис. 3. Налаштування Skype
Натиснувши кнопку «Я згоден — встановлюємо» (рис. 3), вибираємо чи встановлювати додаток Skype Click to Call. Після його встановлення на більшості сайтів телефонні номери будуть виділені голубими чи сірими кнопками. Натиснувши на кнопку, можна перейти від від перегляду веб-сторінки до дзвінка за вказаним номером. Дзвінки на номери з голубими кнопками безкоштовні, з сіріми — платні. Для встановленя додатку потрібно поставити галочку біля напису «Встановити Skype Click to Call». (рис. 4)

Рис. 4. Встановлення Skype Click to Call
Після натискання кнопки «Продовжити» (рис. 4) йде встановлення програми. (рис. 5).
Рис. 5. Встановлення програми
Після його завершення на екрані з’явиться вікно з пропозицією реєстрації (рис. 6), а на робочому столі — значок Skype.
Рис. 5. Завершення встановлення програми, пропозиція реєстрації



Далі буде....

Немає коментарів:

Дописати коментар